Merhaba arkadaşlar yeni projem ortak blog olarak kurmayı düşünüyorum bunun için 10 kişi gerek.
Peki bu ortak blog nasıl olacak sorusuna gelince siteyi zaten kurmuş olacam. Devamı ise şöyle olacaktır. Biz 10 kişilik bir grupla her birimiz br konuda yazı girecektir.
Burdaki amaç aslında kendim kazanmak değil veya siteyi doldurmakta değil örnek vermek gerekirse hepimiz site kuruyoruz. fakat sitelerimizle ilgilenmekte zorluk çekiyoruz.
Bazende içerik giremiyoruz. O yüzden site güncel olmaktan düşüyor. Ve hepimizin en büyük sıkıntısıdır belki. Ama bu yeni projem ile bu tamamen ortadan kalkacak bir durum.
Ayrıca şöyle düşünelim her birimizin bir sitesi var. 10 tane siteye 10 içerik ayrı ayrı girildi. Bu 10 içeriği tek sitede barındırıp gerçekten otoriter bir site olmak varken gücümüzü neden bölmemiz gerek.
Bu yüzden ben bunu yapmaya çalışacağım 10 kişilik ortaklık ile bir site kuracam.
Bazılarınız bana hayalperest veya olmayacak bir şey diye düşünebilir. Ama olmasa bile bir çoğunuz benden çok iyi biliyor ki 10 kişilik bir ekibin büyüteceği bir site gerçekten bir süreden sonra işe yarayacak bir site olur. Küçük düşünmeye gerek örnek büyük siteler onedio gibi başka sitelerde editör kaç tane editör çalıştırmakta. Ama bir çoğumuz o kadar parayı bulamadığımızdan kendimize özel küçük bir blog açırız. Ve bu nereye kadar devam eder bilemem ama eğer büyük bir proje istiyorsakbüyük bir grup olmak şart.
Bu projeme dahilolmak isteyen herkes mesaj atsın 10 kişiyi tamamladıktan sonra kimse alınmayacaktır. Gerçekten benim haftada bir yazı girerim diyen kişiler yazarsa sevinirim. Ayrıca sze hiç bir zaman blogunuzu kapatın sadece ortak bloga yazında demiyorum. Sadecehaftada bir yazı ile benim siteme ortak olun diyorum. Ve hiç bir para teklifide istemiyorum.
Şuana kadar siteme yaptığım yatırım 400 tlden çok olduğunuda belirtmek isterim. Reklam ve tema alışım ayrıca bir çok diğer şeylere vermişliğim vardır.
aynı fikirdeyim.
https://blog.linuxturkey.org sitemizi bu şekilde kurduk.