Sungmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam,
Aynı şekilde benim de başıma gelmişti. Belki İstanbul kalabalık yer diye daha sıra gelmemiştir. Memurlar sizi arıyor ve bir odada uzlaştırıyor. Sohbet havasında geçiyor.
İmzalayıp çıkıyorsunuz. Daha sonra 4-5 ay sonra kapandığına dair de kağıt geliyor.

Korkulacak bir şey yok diye düşünüyorum. Ararlar

Geçmiş olsun.
Beklemedeyiz bakalım ne zaman gelecek. Korkulacak bir durum söz konusu değil de konu kapansın gitsin Beyinde gereksiz yer kaplamasın .

DDAYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kamu Davası Acıldı mı peki ? acıldı ise dosya numarasını E devlet üzerinden alabilirsiniz ama acılmadı ise mahkeme celbini beklemeniz gerekmekte tabi hukukcu arkadaşlar daha iyi bilirler ama bizimde başımızdan benzer bir olay geçmişti. mahkemeyi beklemek zorunda kalmıstık.

çok geçmiş olsun hocam bu arada
Kamu davası açılacak bir durum söz konusu değil çünkü şuan o da şikayetçi bende şikayetçiyiz.E devlet te gözükmüyor mesaj da gelmedi posta'da . Galiba bizim olayda sizinki gibi mahkeme sürecine intikal edip öyle olacak.Yok şimdi karşı tarafın birde geri bırakması varmış .çoluğu çocuğu var ceza alır üstüne koyarlar .Kötü bir durum ortaya çıkar.Şuan bekliyoruz .Geçen adliyeye gittim sordum .Sizin dediğiniz gibi postayı bekleyin dedi güvenlikçiler.