Başlığınızda son derece provokatör tavırlar sergilemişsiniz. Örnek Olması Gereken Öğretmenler Bir Genç Kızı Hayattan Koparıyor" Bir ogretmen olarak benim kimsenin malında da , canında da gözum yok. Hakkınızı hukuk yoluyla arasanız daha etkili olur diye düsünuyorum.
zaten burada içinizdeki öğretmen görünümlü canavarları temizlemek işini yapanlara boynumuz kıldan ince benim okuduğum zamanda da belki şımarıyoz diye hocamaız bir kaç fiske vururdu ama bilirdikki bizim iyiliğimiz için doğrumuydu hayır ama oluyordu sonuç belki bi kaç tokat yedim ama sonuçta bir çok şeyi o vuran belkide arasıra canımı yakan ama bana herşeyi öğreten hocamdan öğrendim allah razı olsun ama bu öyle birşey değil zaten ben sizler gibi işini iyi yapanları tenzil ediyorum sizler geleceğin çocuklarına herşeyi öğretecek kişilersinzi ama içinizdeki olumsuz düşünceler ve tavırlar sergileyen yada öğretmen olupta topluma millette faydasız kişilerin ayıklanması gerek siz üstünüze alınmayın lütfen sizin gibilerine bu vatanda ihtiyaç var...