Hocam son 2 yıldır btc yüksek kazandırmıyor zaten.
Altcoinlere bakın 1:500 1:1200 kazandırırken BTC 1:1.20 kazandırıyor.
Orana bakarsanız BTC'nin kar oranı altcoinlere göre oldukça düşük kalıyor.
TV'de çıkıyor BTC 12.000 dolardan 14.000 dolara çıktı, oooooo 2.000 USD yükseldi ama yüzdeye vurduğunuzda %17 civarında yükselmiş oluyor. Alt coinlere bakın %12000 yükseliş(yaklaşık 6 ayda) gösteriyor
5-6 Ay önceydi sanırım neo alacaktım 6-7 usd'idi almadım, sonra bir baktım 140-150 USD civarlarına çıkmış...
https://coinmarketcap.com/currencies/neo/
Benim takip ettiğim örnekler: ETH, NEO, ETN
Aynı fikirdeyim. Artık zaten sürekli alt coin ya da token kovalıyorum.. Takip ettiklerimi söylesem gülermisin, adıma üzülürmüsün bilemem.. 11.000'den al sat yapa yapa 8670'e kadar eldekileri arttırıp bnbcoin aldım , çıkacağını bile bile bir arkadaşın aklına uyup wabi denen tırrık coine geçiş yaptım daha 24 saat geçmeden bnb 12.000+ yaptı o sinirle bir de wabiyi zarar verdim. Sonra bnb çok fazla çıktı diye storm ve ncash'a geçtim. onlarda da al sat yapa yapa sermayeyi arttırıp ncash'ı 330'da filan, storm'u da 217'de elden kaptırdım. birinde tuvalete gittim, diğerinde yemek almak için mutfağa.. İkisinde de 1 üste satıp 2 alta alıyordum. ki ikisi de 1 altta iken almadım, hoop pump yediler.. iost'u zaten söylemeye utanıyorum. pisadaki tek 200 satoshi'li token ben katlarım diye gözümün önünde bağıra bağıra yükseldi.. ara da al satlar ile ufak da olsa kazandım ama sadece son iki haftada biraz cesaret edebilsem, biraz da basiret bağlanması olmasa idi %500 arttırmak işten bile değildi..