DarthWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bölgenizde veya mahallede altyapı varsa binaya ücretsiz şebeke çekiliyor.Benim sokakta vardı altyapı başvurdum 1 hafta içinde kazdılar kablo çektiler apartmanıma 2 günde bağlantı yapıldı üstelik kazı ve apartmana kablo çekim ücreti ödemedim.Sadece 1 kişi kullanıyorum kaliteyi görün

24 megabite kadar kullanıyorum.Şuan aldığım hız 22.85 megabit...Nitro kullandığım zaman 96 megabit alıyorum hızı ttnet gibi değil yani sistemi neyse o aga hiçte bağlantı kesilmesi yaşamadım..veriyorum 4 lira saniyede 12 megabit down ile indiriyor 15gb lık dosyası 20 dakikada indirdim..GTA V 2 saatte indi gerisini siz düşünün telekomda resmen rezillik çekmişim 16 megabit paketim vardı 5 megabit hız alıyordum..Sonuna kadar KABLONET
Altyapıdan kastınız nedir, fiber mi?
Hocam bizim mahallede taş çatlasa 8-9 kişide internet vardır. 4 Yıldır superonline kullanıyorum yıllardır bu nalet hız ile sürünüyorum. Artık ne yapacağımı bilmiyorum, bana deseler ki 20MB Download, 2-3MB upload alacaksın diye garanti versinler hemen her ne gerekiyorsa o firmaya geçerim. Şimdi kalkıpta kabloneti alırım eğer superonlineden daha beter bir hız ile karşılaşırsam işte o zaman pişman olurum.