1-2 küçük çürük elmadan kastınız taksicilerin yüzde 95 ini oluşturuyor. Otogardan yakın mesafe taksiye binmeye çalıştınız mı hiç. Yakın mesafeden kastım 2 sokak ilersi değil en az 30 tl lik yol. Yanınızda eşinizle ve valizleriniz ile otogarda kalıp çaresizlik hissine kapıldınız mı ? Geçen seneki kar da adam benimle pazarlık yapıyordu esenlerden gaziosmanpaşaya 500 tl ye götürürüm hava karlı diye. Bana resmen 2-3 gün otogarda köşeye yat diyo. Arapları ve 500 - 600 tl ödemeyi kabul eden müşterileri alıp götürüyor. Otogar dan fazla gidiş geliş yaptığım için bu örnekleri veriyorum sadece benim başıma gelenler. i taksi kullanmak zorunlu oldu diye o uygulamayı hep meşkul gösteren taksiciler kendi ağızları ile söylüyor parayı beğenmedikleri için. Çok fazla söylenicek bişey yok saçma sapan bir kurgu olmuş tam zamanında taksici gelmiş yk para almamış falan filan. Geçin bunları ya zor durumdaki birine yardım eden taksici nerde görülmüş. Bide şikayet et demişler ilgilenen var sanki taksicilerin kendi söylediği söz şikayet etsen nolur diyo adam. Bu olayda medyanın farkında olduğu saçma sapan bir düzmece orda zaten fiyat yazar iptal edememe vs gibi saçmalıklar kesinlikle yok. Taksicilerden yine Allah razı olsun beni araba sahibi yaptılar davranışları ile.