hala öyle hocalar var mı

kolay gelsin hocam
Nesillerinin asla tükenmeyeceğine inanıyorum, teşekkür ederim
Rektörlüğe, gerekirse daha üst mercilere şikayet oluştur. Hocaysa hocalığını bilsin. Göstermediği programdan ödev istemek nasıl bir karaktersizlik, okula egolarını beslemek için gelen hocalar yüzünden derslerden geçemiyoruz. Korkmadan şikayet talebini oluştur zaten adam sana takmış sende ona tak.
Şu seneyi bi atlatıyım da artık ondan sonra gerekeni yapıcam. Adam dersinin 10/9'unda kendini övüyor "şöyle yaptım şurda okudum, ben şurda okurken şunları yapıyorduk, bu kadar basit bir şeyi yapamayacak kadar aciz misiniz" diye sınıfta milleti küçük düşürüyor. Hani ben bir *** biliyorum hepiniz kıskanın dercesine havalarda. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Forumda en son bitirme ödevi, final ödevleri için yardım isteyenler, başkalarına yaptırmaya çalıştıkları projeleri zamanında teslim alamadıkları için şikayet konuları açılıyorlardı..
Proje detayları, zaman sınırını iletirseniz ücret karşılığı ödevinizi yapabiliriz
İşte bu gibi durumlarda tek çare konu açmak oluyor. İnternetten araştırdım videolar izledim hatta hazır projeler indirdim fakat android studio'dan hiç anlamıyorum. Import ediyorum değişik hatalar veriyor onu araştırıyorum bir başka bir şey çıkıyor o yüzden artık en sonunda pes ettim ve konu açma gereği duydum. Nisan 2'ye kadar teslim etmiş olmam lazım, nisan 2 pazartesi son gün. Şuanlık ücret karşılığında değil de bir yardıma ihtiyacım var. Eğer ay sonuna kadar bir yardım eli bulamazsam ücret karşılığında yaptıracağım.