webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seste fark olur açıkçası ekspertiz raporunda %96 çıktıysa durum sıkıntı aracı yeni çalıştırdığınızda bi motor kapağını açın dikkat edin motor sıcak olmasın elinizle motor kapağını kapatın elinize yağ bulaşıcakmı birde kontağı açtığınızda araç boşta çok titreme yapıyomu kontrol edin lütfen daha bilgili arkadaşlarda yazacaktır size nacizane tavsiyem yağına suyuna aracın ayda bir bakmayı sürekli ihmal etmeyin belkide araçta kaçak vardı yağ sızdırdıysa kısa sürede bittiyse bilemiyorum kendi aracımı 10 bin bakıma sürekli getiriyorum her 10 binde çok ufak milimeteik eksilmiş oluyo motor yağı çünkü çabuk bitmiyor umarım daha güzel haberler alırsınız geçmiş olsun
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Hocam ama motor %96 çıkması benim açımdan iyi değil mi? Yani %96 iyi anlamında?

Evet 8-9 binde maalesef yağ kalmamış neredeyse bu can sıkıcı. O konuda haklısınız, yağ kaçağı olduğunu düşünüyorum ama motorun bitik olduğunu söylemesi canımı sıktı açıkcası.

Blogizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Motor konusunda direksiyona geçip ayağını gaza koymadan yapılan çoğu test tutarsızdır. Alıcının bunu biraz bilmesi gerek.
Alıcı çok korkuyor hocam, usta detaylı incelemeden bitik dedi. Almıyorum, korkuyorum dedi. Anlattım ama nafile.