Merhaba,
Ulaşmak için hangi adımları denediniz ?
1- 7 gün sonunda sonuçlanacak bir adım daha var. İşletmeden kendinizi çıkarırsınız sonrasında da sahiplik devri talebinde bulunursunuz. Eğer işletme sahibi bunu reddetmezse veya talebinizi kabul ederse sorun yok. İşletme size devredilir. Fakat bu bahsettiğim olayı denemeniz için işletmedeki sahipliği bırakmanız gerekir.
2- Veya Başka bir gmail hesabı ile işlete sahibinden sahiplik talep de edilebilir en azından bu süre içinde siz de gene işletme sahibi olarak kalmaya devam etmiş olursunuz.
Bir işletme girişinin sahipliğini isteme sayfasındaki adımları uygulayabilirsiniz.
Onun dışında my business destekten yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum çünkü asıl sahip kim ise google ekibi ona pek dokunmuyor yapacak birşey yok diyorlar. Ama denemekte fayda var. 2. adımı uygulamata fayda var hiç birşey kaybetmezsiniz. Olur da başka açacağınız gmail ile 7 gün içinde reddetmez veya talebinizi kabul ederse sahipliği alma imkanınız olur. Ardından o kişiyi çıkarırsınız hatta kendi gmail adresinizi birincil sahip yapabilirsiniz. Sorularınız olursa lütfen sorun.
Selamlar
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Destek alanınan başlıklarda olmayan dğer konu üzerinden sıkıntıyı net bir şekilde anlattım. Marka ile alakalı tüm yasal belgeleri sunabileceğimide ekledim. 1 gün sonra değerlendirip size geri döneceğiz şeklinde mail geldi.
Ayrıca sizin belirttiğiniz gibi giriş sahipliğini isteme olayınıda görmüştüm ancak yöneticilikten çıkarsam komple sıkıntıya girerim diye düşündüm. Ama farklı bir gmail adresi ile sahiplik isteme daha mantıklı geliyor. Onu da dediğiniz gibi denerim, kaybedecek birşey yok.
Gelişmeleri paylaşırım, en azından benzer bir olaya yaşayan ya da yaşayacaklara emsal olur.
Tekrar teşekkür ederim. İyi forumlar..