Ya bırakın bu isleri Ubermiş zartmış zurtmuş. Sarı taksi her zaman garanti verir. Uber kullanıyorsunuz diye sizde ne hava bastınız be kardeşim.
Yok sarı taksiyi kullanan taksi sahibi yokmuş. Ben ne yapıyorum o xaman? 25 yıldır babam taksici + yardım ediyoruz plakada bizim. Neyin tatavası ya bu?
Her işte oldugu gibi 1-2 çürük elmalar yüzünden genellemeler yapmalarınız yüzünden birçok taksi sahibi zarar ediyor. Siz insanların haklarına girmeye devam edin. Bugğn uber dehseti ilk olabilir fakat hix yasanmayacağı anlamına gelmez. Youtubeda aratırsanız Uberciler zaten genelde sarı taksi sahipleri/şoforleri olmus bile. Artık şu genellemelerden kurtulun
Hem kaliteli hem ucuz hizmet gördünüz zorunuza gidiyor değil mi? Ee bir de tabi taksi plakalarını da etkiliyor bu olaylar haklısınız

. Siz senelerce bu vatandaşın hakkına girdiniz, bu ekmeği tek başınıza yediniz kimsenin gıkı çıkmadı. Sonuna kadar Uber'i destekleyeceğim. Pazar günü de Pendik'ten Gebze'ye uber kullandım sıfır araba, güleryüzlü hoşsohbetli şoför, çayından meyvesuyuna ikram ara sıra kullanmanı tavsiye ederim.

Geçen hafta tepeörende yağmur altında taksi durdurdum gideceğim yeri sordu söyledim ve taksiye almadı bastı gitti. (Tepeören - Elalmış 25 TL yazıyor bakabilirsin). Aynı yerde başıma gelen 3. olay. Töbe ettim bir daha taksi kullanmamaya.