Biz dindar nesil yetiştirmiyoruz hocam. Dinimizi bilip medeniyeti gören nesil yetiştirme amacındayız. Tamamen dindarlık yobazlıktır , tamamen batıcılık da gelişmişlik değildir. Mehmet Âkif’in de dediği gibi “Millî benliğimi koruduğum sürece , Batı’yı olduğu gibi taklit etmediğim sürece gelişmeye , yeniliğe , Batı’dan örneklere açığız”.
Bu sözün kaynağı var mı ?
(Buradan sonra alıntı haricidir)
Konu nasılsa siyasete kayacak. Yine de yorum yapmadan geçmek istemiyorum.
Dini eğitim şarttır. Gerçek müslüman böyle birşey yapmaz yapan da Veda Hutbesinde de Sevgili Peygamberimizin söylediği gibi şefaatten uzak olacaktır (zinadan daha aşağılıktır bağdaştırın). İnanıp inanmamanız size kalmış.
Ellerinizden öper iki tane kızım var. Bu olaylardan hiç mi sorumluluk almıyoruz kendimize. E benim yaşım kaç diyorsunuzdur. Yolda çocukların ağzındaki küfürleri duyuyor musunuz hangisine engel oluyorsunuz. Çocukların elinden telefon düşmüyor engel koyan var mı.
P0rnoma dokunma özgürlüğümü kısıtlama, babanın elimde 8 yaşındaki kızı ı gösterir pankart 'onun bedeni onun kararı' yazıyor. Sevişi.rim doğurmam evlenmem gibi pankartlara hangimiz tepki gösterdik.
Ortalık sapık dolu. Hangimiz izlediği dizilere tepki gösterdi. O onunla ilişkiye girer adı yasak aşk, biz de magazinde evlatlarımızla izleriz.
Taşı aşındıran suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir. İçimize öyle işlendi ki 'o da istiyor askında naz yapıyor' algısı aşılandı.
Parti kavgası edeceksiniz çünkü içinizdeki pisliği başka türlü kapatamıyorsunuz. O soruyu cesaret edip kendinize soramıyorsunuz ' benim bu olayda rolüm ne' burada tepki verdin ve sorun çözüldü öyle mi.
Televizyonlardaki ahlaksızlara çanak tuttuğunuz sürece böyle pislik haberleri hep duyacağız.
Çuvaldızı ister şimdi kendinize batırın ister saklayın ama önünde sonunda o çuvaldızı biri batıracak size ve kendinize geleceksiniz.