Site adresi : ekiskur.net+ekiskur.xyz(Paravan site de içinde dahildir.)Site için istenen fiyat: 1400 TLSitenin aylık getirisi: 15-30 TLKategori, sitenin içeriği nedir: Ek İş SitesiZiyaretçi kaynağı: Google Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ileHosting dahil midir: HayırBanlı olduğu sponsor var mı: YokBanlı olduğu arama motoru var mı: YokKullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: YokSitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yoktur içeriklerin hepsi özgündür.Bekleyen yorum sayısı (362) | Onaylanmış yorum sayısı (832)

Arkadaşlar şuan askerde olduğumdan dolayı siteyi satıyorum. Site için birçok çalışma yaptırdım. Site tam oturacakken ben askere gitmek zorunda kaldım. Kesinlikle bütün yazılar özgündür. R 10 a pek giremiyorum. Ciddi alıcılar telefon ile ulaşabilirler.(05071537062) Siteye çok emek ve para harcadım. Adsense pinsiz, içinde 70 TL var. Askerde olduğumdan dolayı pin isteyemedim.