Ya Hu ne sacma bir yorumdur, dinin neresinde tecavuz mesru gosteriliyor ??? Bu kadar da olmaz ki arkadasim..
Ayrica ben 1 tane dinine bagli adamin tecavuzune sahit olmadim ama ataistim diye takilan rahat 3-4 kisinin hem tecavuzune hem tacizine sahit oldum, ille haber mi olmasi gerekiyor, cogu universitenin ogrenci evlerini gezin bakalim uyusturucuyla neler donuyor...
Hocam okuman da bir sorun mu var ? Yazdığımı bir daha oku ben dinimiz de tacavuz vardır diye birşey mi yazmışım ? Aksine
dindar nesil çalmaz, masum cana kıymaz, kimseyi ezmez ve değerlerini de ezdirmez. Dindar nesil herkesten çok Allah’tan korkar , her şeyden önce O’na vereceği hesabı düşünür ve hayatını buna göre şekillendirir.Bunların yanında dindar nesil çalışkandır, merhametlidir, adildir ve en önemlisi de manayı maddenin önünde tutar diye vurgu yapmışım..
Elhamdülillah çok şükür Müslümanım
Demek istediğim vakti zamanında yaşanan olaylarda sesimizi gür cikarsaydik şimdi yaşanan olayların belki bir nebze önüne gecebilirdik
Buraya da şu notu koyuyorum yanılırsam beni etiketleyip yüzüme tükürün
" Bizler değişmediğimiz sürece hiç birşey değişmez "
duymazsın çünkü ülke nufusu 80 milyon kaç tane ateist var? Her önüne gelen müslüman bu ülkede o yüzden dindar sanarsınız.unutmayın her müslümanım diyen müslüman değildir. müslümanlık dilde değil kalptedir.
Konuya gelince, her ne kadar ölüm cezasını çağ dışı bulsanızda bu tür olaylarda şarttır.
Hocam neden o kısım ilginizi çekti ? Ondan daha vahim durumları yazdım
ENSAR VAKFİ
Konya'da Kur'an kursunda ki erkek çocuklara tecavüz
Kundaktaki çocuğa tecavüz
Neden bu olaylara deginmediniz de sadece kurak araziye düşmüş bir sinek gözünüze battı ?