Herkese merhaba, üniversite vize final projesi olarak Teamspeak3 tarzında bir android uygulaması yapmam gerekiyor. Fakat Android Studio bilgim olmadığı için uygulamayı yapamıyorum. Hoca bu sene dersinde sürekli MIT App Invertor'i anlattı ve daha önceden verdiği projelerin hepsini teslim ettim. Fakat bu sene boyunca sürekli hoca ile tartışıyoruz. Dersine her girdiğimde bir laf sokmalar, aşağılamalar milletin içinde rencide etmeye çalışmalar. Sınıfta birde kız oranı yüksek artık hoca taraftara mı oynuyor onuda anlamış değilim. Senenin başında laf sokmaları sonucunda artık dayanamayıp sınıfta tartışmaya başladık. O günden itibaren sürekli dersinde bir tatsızlık mutlaka ama mutlaka çıkıyor. Projeleri teslim ettiğimde her projeye bir bahane bulup not kırmaya başladı o yüzden bu sene finallere kaldım. Sınıfta diğer finallere kalan arkadaşlara MIT App Inventor da hazırlayabilecekleri uygulamalar söylerken bana inat olduğu için "sen Android Studio da yapıp teslim edeceksin" dedi. Ulan sene boyunca sadece mit app inventor anlatıyor ama bana ayar diye kalkıp bana ömrü hayatımda kullanmadığım android studio da proje yapmamı istiyor.
Uygulamada olacaklar;
Kayıt olma / Giriş yapma
Konuşma odası (oda kurma)
Bana bu uygulamayı yapmam konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?