Öncelikle Bounty Programları ile ilgili size kısaca bilgi vermek istiyorum. Bounty Programları, Kripto Para piyasasına girme hazırlığında olan ICOlar yani proje halindeki tokenler için tanıtım amaçlı programlardır. Yani sizin anlayacağınız dilde reklam kampanyalarıdır. Bu programlar sayesinde ICOlar piyasada duyurulur, yatırımcı çekmeye çalışır. Siz de bounty programlarına girerek bir anlamda bu ICOnun reklam elemanı gibi çalışırsınız.
Refli link
https://goo.gl/yMJZsv
Refsiz link
https://goo.gl/y5qtTc ustteki refli veya refsiz linklerden birini kullanarak kayıt olup ve hesabimizi aktiflestirip giris yapiyoruz.
Sag ust tarafta bulunan profil sekmesine tiklayip aayarlara gidiyoruz
1- Your Wallet butonuna tıklayarak erc20 uyumlu adresimizi giriyoruz ( mew, metamask vs. )
2- Daha sonra onun altında yer alan menüde bulunan butonlara tıklayarak sosyal medya hesaplarimizi bağlıyoruz.
Kurulum islemi tamamlanmış oldu. Simdi sıra kampanyalara katılma işlemine geldi.
Browse linkine tıklayarak aktif kampanyalara ulaşıyoruz. Sag tarafta bulunan menüden istediğimiz sekilde filtreleme yapabiliyoruz. Newest butonuna tıklayarak en yeni kampanyaları listeliyoruz.

Buradan ornek olarak SKYCHAIN seciyorum. Hepsinde ayni islemler geçerli bu adimden sonra.
Burada bir icoya ait birden fazla kampanya mevcut. Ben genelde facebook twitter ve telegram bountylerine katılıyorum. Isterseniz diger kampanyalara katılıp gorevleri tamamlarsanız ekstra kazanc saglamis olursunuz.
Her kampanyada ayni gorevler bulunmakta ornegin twitter kampanyasını seçtiğinizde haftada 5 retweet sarti bulunmakta bunların hepsini tek gunde atamazsınız her gun bir retweet yapmanız gerekiyor. Her kampanyanın Hafta baslangic günleri farklidir. Sayim ve kontroller kampanyada yer alan günlere gore yapılmaktadır.
Kampanyalara katilarak ekstra kazanc saglayabilirsiniz.

Pindify twitter kampanyasina katilmistim. 1273 token gelmis.
Ico fiyatina gore hesaplama yaptigimizda 1.59 degerinde token kazanmisim.
Bountiesler çok değişik paralar kazandırdığı gibi çok düşük paralarda kazandırabilir. Genelde tanınmış menajerler işe yaramayan ICOlarla uğraşmazlar, çünkü siz az kazandığınızda projenin menajerleri de az kazanacaktır.
Edit: kazanc tokenlerin geldigi gune ait eth kuru degeri uzerinden hesaplanmistir.