kırmamak için başına "bence" ekledim. Sen bu rakama bu domaini imkansız satamazsın. 50TL'ye bile zor diyorum. Kolay gelsin.
kardeş insan sevdiğine kırılır desenki bu kadar değerli değil hay hay ama çöp kelimesi iğrenç bir deyim sana göre değersizdir ama bana göre değil yani kısaca satılsada olur satılmasada çok çok bir seo makalesi yayınlarım yine işime yarar altı üstü yıllık 10 dolar

fiyat çok pahalı diye düşünüyorum hayırlı satışlar
olabilir en azından fikir almış olurum

Güzel bunuda öğrenmiş olduk sub domain sahibi olmuşum demektir bilgi için saol hocam
Bazı arkadaşlar herşeyi bilip çok öğrenenler ve ne yazıkki bilgilerinin bir çoğuda çöplük olmuş gitmiş ve gerçekte baktıklarında ise birşey bilmedikleri ama bilikişilikte ön planda durduklarını da görüyorum ben birşey biliyorum demiyorum ve bu işi hobi ve merak için başladım kaldıki normalde Gayrimenkul ve Bilgisayar işi yapıyordum burada bir çoğu bilgisayar görmemişken ben 1987 de 386 larla falan başladım yani benden bilgili olan kişilerle bilgi paylaşımı yapmak ve birşeyler öğrenmek amacı ile R10 ailesine katılmak istedim kaliteli bir forum olduğu için ama bakıyorumda bazıları bu kaliteyi düşürüp çöplüğe çevirmeye çalışıyor wmaracında çoluk çocuk ve lakaitlik çok diye orayı bıraktım burada birşeyleri öğrenmek ve bilgi sahibi olmak için ve şunuda söylemek isterimki ben 2015 ocakta sadece vakit geçirmek için kendim araştırıp site kurup silmekle uğraştım ve şuan 100 ün üzerinde aktif sitelerim var ve bir çoğunu kendim hazırlayıp sundum paramla beni rezil edenler dolandıranlarda oldu bu süreçte ve şimdide hala kendileri 5 tl 10 tl domain satmaya çalışanlar yslubunu bilmeden ve hakaret bari kelimelerle cevap verenler var olsun sizler istediğinizi deyin sadece aralardaki cızırtısınız sizin gözünüzde parasal değeri olması yada olmaması beni bağlamıyor ve kaldıki çok şükür parayada ihtiyacımda yok 2 inşaat firmam ve 1 bilgisayar firmam ve Gayrimenkul firmam var yani buradaki bu domaine bel bağlamadım kısacası satılsada olur satılmasada ama sizler konuyu yorum yaparken biraz efendilik ve usluplu davranmanızı isterim ve kaldıki en az 10 yılın üstünde dir domain alıp satıyordum ve şuan bazı işime yaramayanları ve okadar siteye yetişemememden dolayı satmak istedim ve kaldıki hani bir çok kişi seo yu biliyorum diye bizlerin parasını alıp bi yerlere getiremiyorlar yaa onu bende yaparım ve kaldıki bu para yapsın yapmasın sorun değil sizde bu 3 harfli domaini bulun getirin ben sizden alayım 50 tl benmki yapmıyor ben size 100 tl veriyorum hiç pazarlıksız hadi bakalım bekliyorum