motosıklet ıle trafık kazalarının %80nını taxıcılerın anı manevra degısıklıgı aynaya bakmadan kapı acma, telefonla konusurken gerı gerı ters ylda ılerleme vs vs yasanır ve her daım taxıcıler haklıdır cunku arkalarında dıger taxıcıler ıle levyelerı vardır uberde boyle bır durum yok efendı bır sekılde araclarını kullanıyorlar duruncada 4lu yakıyorlar ben uberı desteklıyorum ayrıca taxıcı bır turıstı nasıl somuruyor bılıyoruz havaalnından yesılkoyden sırkecıye gıden bır yolcunun ne ısı var ankara asfaltında fazla kazanacak ya ondan sonra neden ulkeye turıst gelmıyor dıyoruz en guzelı uber ben cok desteklıyorum boylelıkle taxıcılerde bulunmaz hınt kuması olmadıklarını anlar kendılerıne bır cekı duzen verırler yoksa sayıları cok azalacak bu gıdısle
uberden once spotty de var ona bırsey yapamıyor taxıler neden bır motorcuyu durdurup dovmeye buzuklerı yemezde ondan kac tane motorcu varsa ellerınde baltalar ıle bıterler orda ne taxı araban kalır ne sen spotty motorun ıle yolcu tasıma sıstemıdır ucretlı aynı uberın motor versıyonu
beter olsun taxıcılere ben nefret edıyorum hepsınden 11 trafık kazam var bır tanesı lastık patlaması sonucu oldu dıgerlerın hepsıde taxıcılerle oldu yolcu gordum dıye temde sag serıtte gerı gerı tam gaz gelıyormus ne gerı ısıgı yanıyor ne dortlusu nerden bıleyım gerı geldıgını son ana kadar ve sonuc carpıstık bırde arkadan sen bana carptın demezmı sonuc ne oldu tandık aradım oda kamyonu ıle gelıp taxıcının onune gecıp gerı gerı onu bıctı polısın yanında kamyoncu o bana arkadan carptı dedı

arabası pelt oldu beter olsun taxıcılere