F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 4 lü lambalarım ve stoplarım yanıyordu polis geldiğindede gelmeden öncede yanıyordu aracı özellikle trafik tabelalarının olduğu yere koydum bi 15 metre ilerisine adam zaten bana çarpmadan önce trafik tabelasınıda biçmiş fakat polis bunun hakkında tutanağa yazmadı söylediğim halde

ayrıca yol dümdüz ne viraj var nede başka birşey 400 metre ötedeki aracın ışığı bile çok rahat görülebiliyor adam uzlaşmak istemiş fakat uzlaşmak istemeyen benim ne hikmetse çarpan adam mağdurda adam benim anlatmak istediğim bu ikimizde suclu görünsek tamam yada suclu bulunması içn açılan bir mahkeme olsa yine tamam

şmdi bu vatandaş nasıl mağdur görünüyor. Hem alkollü hem gelip yolun dışında vuruyor hemde mağdur görünüyor . Nasıl bir adalet sistemi var soruyorum hakim mağdur olanı savunur diyorlar adama ben çarpmadımki yada makas atıp birşeyler yapıp kazaya yol açmadım arkamı bi döndüm ufo indi sandım ben o kadar diyeyim sonra gümlemeyi duydum
mağdur olmasının sebebi yaralı olmasıdır, ben hep olayların kötü tarafını düşünen birisi olduğum için biraz sert yazıyor olabilirim kusura bakma lütfen,
yaralı adamcağız iyi niyeti ile seninle uzlaşmak istemiş ama sen bunu tepiyorsun alkolü beklerken aldım diyorsun ama bence alkollü iken araç kullanıyordun
umarım yazdıklarımdan hakimin ya da savcının da bakış açısını da anlayabiliyorsundur, olaylara objektif olarak bakarsan detayları daha rahat yakalarsın, sonuçta ayrıntılar sende gizli, başta sona kadar orada değildim