Hocam size bu işi çözebilmenizin en kolay yolunu anlatayım.
http://alokaza.com/ ile değer kaybı alabilirsiniz. ve bu firma değer kaybını alabilmek için baya uğraşıyor. bünyesinde baya bir avukat var. onları arayıp bu konuda yardımcı olacaklar ise değer kayıplarımı alabilirsiniz tarzında bir arama yaparsan yardımcı olacaklardır. numaraları : 0216 232 2240
hocam araç 94 model yalnız hiç kazası olmayan orjinal bir araçtı bu yüzden yaş itibari ile değer kaybı alamıyoruz
kaza meydana gelmeden önce aracın arızası nedeniyle çekici çağırdığına dair belgelerin (telefon görüşmesi, arama kaydı, fatura detayı vs.) belgelerini de yanına almayı unutma, ayrıca aracın arızalandığında yola işaretleme yaptın mı? varsa fotoğraflarını çıkar? bu tarz küçük şeyleri çoğu insanın aklına gelmez ama hayat savcılıkta hayat kurtarır, başka da seni kurtaracak bir şey yok maalesef
hocam anlatamadığım polisede bu araç yolun dışındaydı yolda olan birşey değil işaretleme yapılacak birşey yok ve zaten bana çarpmasa dereye uçacakmış gidişat o
çok sinirleniyorum böyle olaylar duyunca cok gecmıs olsun hocam ısın pesını bırakmayın böyle görevini kötü kullanan polisler de var malesef..
hocam olay 1 yıl olmak üzere anca mahkeme açılıyor polisi mahkmeye vermem için 6 ay süre içerisinde yapmam gerekiyormuş ama resimleri herşeyi bimere gönderdim onlardada mevcut
Avukat v.b birisi değilim fakat tahmini şöyle yapardım. Elinde ceza kâğıdın var. Polislerin adı soyadı da yazıyor. Görevi kötüye kullanmaktan dava aç. Olayla ilişkilendir. Bakalım ne sonuç çıkacak.
hocam zaman aşımı olmadıysa onuda yapıcam