İlk zamanlar böyledir, az kazanır ve azın biraz üstüne çıktığınızda mutlu olursunuz. Ama eğer kendini geliştiren bir kişiliğe sahipseniz her zaman daha fazlasını istersiniz. Belli bir noktadan sonra (..en azından bir yazılımcı olarak benim) paranın miktarından çok kaça kaç gelmiş cümlesini sorgularsınız..
Ben bu konuda çok düşündükten sonra ve birkaç algoritma geliştirdikten sonra
500 tekil hit ile günlük 45-55 TL arası kazanmanın münkün olduğunu bizzat kendi hesabımda gördüm 
Bunu insanlarla paylaştım, bilgi birikimimi başkalarına aktarabildiğim kadar aktardım. Ancak insan koyduğu hedefe ulaştığı zaman pek bi:zevk almıyor..
Demem şudur ki, eğer bu yolda kafa yorarsan ve gerçekten istersen eminim çok kazanacaksın. er ya da geç.. Asıl önemli olan paylaşmaktan korkmaman ve bencileşmemen. Evet belki öğrettiklerini başkaları yaptığı zaman bazı durumlarda senden çok kazanır olacaklar ama en çok sen kazanacaksın..
-Çalışmalarında başarılar..
Ne demişler, hayal edebildiğin her şey gerçektir..
Bu konuda sonuna kadar size katılıyorum. Ayrıca forumda sizin gibi değerli düşüncelere sahip bir kişiyi görüğüm içinde gerçekten hoşuma gitti. daha önce başka bir forumda bana biri demişti adamlar öğrendiğini sana söylerse sen onların ekmeğiyle oynarsın diye kimse söylemez. Çok teşekürler