detaylandırdığın için teşekkürler kardeşim . lakin burada en önemli husus sabırlı be mantıklı hareket etmektir. siz emeğinizin karşılığını ararken olmadık yere üstüne hakaret yemissiniz. bu durum gerçekten acı bir durum. ama size önerim şudur kardeşim öyleki ikiniz arasında iletişim kopukluğu olduğundan fazla kopmış. lakin araya başkalarını koyup bu işi tatlı dille halletmenizi öneririm. karşı tarafın pisikolojiisinin size karşı bozuk tavırlar içermesi. sizi haklı gösterebilir ama sınuçta adaletten bahsediyorsunuz işte tamda burada çekimser davranabilirim. adalet konusunda geldiğimiz nokta maalesef sarsıtıcı. o yüzden onun çevresinde tanıdığınız sözü geçen kişi veya kişilerden destek almanızı tavsiye ederim. sonuç itibariyle küfür kaba bir hakarettir. ama öyleki bu konudada tecrübe sahibi olmanız gerekecek. mesela ikiniz savcı karşısına çıktınız bilakis siz hakkınızda söylenen sözler doğruştusunda savcıya bunu anlattınız. ve doğal olarak suç teşkil ediyor günümüz dünyasında. ama adam kalkıp şunu derse iş değişir ( o gün içkiliydim defalarca beni aradı taciz etti ve kafamda iyiidi ne dediğimi bilmiyordum) dediği an işler aleyhinize işleyebilir. dediğim gibi daha mantıklı bir yol arayışı içine girin. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Tesekkür ederim kardeşim haklısın biz efendiliğimizi asla bozmayız parasi yoksa idarede ederiz, araya birini koyarak uzlaşırızda, şikayetin bir sonuca ulasmayacağınıda biliyorum fakat avukatlarımin yönlendirmeleriyle atiyorum her adımı. Zaten bu adamin boyle 3 tane savcilikta dosyası varmış anlayacağınız yasalarımız biraz yavaş kalıyor böyle kişiler karşısında.