BaskentYapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlıyoruz seni fakat tek taraflı bir iletişim olması düşündürücü!
acaba karşı firma neden böyle yaptı size? sebebini Tam olarak bilmediğimiz için size mantıklı bir yol sunamayız tek taraflı düşünce fikir özğürlüğünden çıkar.
size küfür etmesinin altında yatan sebepler? direk sayfayı boşa düşürmeniz daha mantıklı bir yol olabilirdir. ayrıca para için değilde hakaret ve küfür için dava açsanız sizin için daha mantıklı olur. ama dediğim gibi bu gibi durumlarda unutmayınki davaya bakacak savcı sadece sizi dinlemeyecektir. iki taraflı savunma mekanizmasının sonucu sizin aleyhinize işleyebilir.
umarız bu sorunun sorunsuz bir şekilde çözüme ulaşır.
Degerli yorumunuza teşekkur ederim. Suc duyurusunda bulunacagim elbetteki.
Kendisine web sitesini yaptım ardindan yeni logo , kartvizit ve antetli kagit yaptım bunlar icin ücret veremem dedi tamam dedim buda bizim size desteğimiz olsun. Lakin ödemeyle ilgili sürekli 2 gun sonrasına tarih veriyordu be son zamanlarda telefonumu acmamaya basladı. Bu hafta salı kesin ve kesin ödeyecegim dedi tamam dedim sali oldu çarsamba yine tamam abi dedim carsamba oldu persembe derken cuma oldu cuma günu msj attim aynen şoyle bir mesaj "bugün odemeyi mutlaka yapın" bana gelen cevap şu sekildeydi "yapamayacagım kardeşim konuşmana dikkat et"
Bunun üzerine ben kendiaini aradim meskule atti telefonu ben tekrar aradim ( daha oncesinde acmadıginda bir gün gecse aramazdım) niyetin kotu olduğunu anladığim için onlrca kez aradim o meşkule atti en son actı bagırarak arayacam *** ben seni bekle deyip suratıma kapattı. Tekrar aradim beni konuşturmadan cümle aynen şöyle "senin anani avradıni s......... *** gel *** 1 saat sonra gel ofise senin anani s........ "deyip suratima kapatti bugune kadar kendisine tek bir kaba kelime kullanmadim yaptigim islerin kalitesini kendisi ve cevresindekiler çok begendi.
En son bir msj attim anneme ettigin kufuru sana yedirirdim ama ben hakkimi yasalarla arayacagim bunun hesabini Turkiye Cumhuriyeti mahkemeleri verecek.

Olay nebir eksik ne bir fazla aynen anlatildi