Merhaba öncelikle. Yaklaşık 2 ay önce oluşturduğum siteye zaman buldukça içerik girdim. Yaklaşık 8-9 tane 600 ila 1200 kelime aralıklı makaleler var. Öğrenci olduğumdan dolayı backlink, tanıtım yazısı vs. almayı ne azından şuanlık düşünmüyorum. Eklediğim yazılar vs. index alıyor yani yaklaşık 20 index var Google'da ama Google Analytics'ten takip ettiğim kadarıyla sadece bir kaç kelime 80. sıralarda gözüküyor. Aklıma takılan bir şey var. Ben makaleleri Almanca'dan İngilizce'ye translate olarak giriyorum. Çevirideki kaba hataları düzeltip anahtar kelimeleri yerleştirip öyle ekliyorum. Eğer sıralamalarda ilerleyen makalelerim olursa, yani herhangi bir makalem hitlenmeye başlarsa, gramer hatalarından dolayı sayfadan çıkma oranının artmaması için o zaman o makaleyi İngilizcesi iyi olan arkadaşlara editletmeyi düşünüyorum. Benim merak ettiğim şey şu, sıralamalarda ilerleyemememin sebebi acaba Google'ın sitemi kopya içerik olarak mimlemiş olabileceği ihtimali. Yani bu yaptığım translate işlemini ya da gramer hatalarını Google anlıyor mu? Deneyen veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.