Merhaba arkadaşlar,
Sık sık makale yazdırıyorum. Hali hazırda şu anda 30 kişiyi geçmiş bir yazar grubuyla çalışmalar yapmaktayım.
Ancak yetersiz kalıyor ve kimi zamanlarda makaleleri yetiştiremiyoruz. Makaleleri yazacak yeni kişiler bulmak, konu başlıklarını onlara göndermek, konuları bölüp kimi kime gönderdim diye uğraşmak zor gelmeye başladı.
Bu nedenle bir platform oluşturmaya karar verdim. Şimdi yaptırmak istediğim scripte gelecek olursam.
- Kullanıcı oluşturulabilecek (üyelik)
- Başlıkları gireceğim ve yanında adet, teslim süresi belirteceğim bir panel istiyorum.
(Buraya kaç adet ne konusunda makale lazımsa ben gireceğim, işi almak isteyen üyelerim girecekler oradan kaç adet yazmak istiyorlarsa o kadar adedini alacak, yazım bekleyen kısımdan o kadar adeti script otomatik düşecek.)
- Üyelik yapılırken üyenin ;
İsim soyisim :
Telefon :
Email :
R10 nick :
Kaç kişilik ekip :
Gibi bilgileri tutacak. Bu bilgiler girilmeden üyelik tamamlanmayacak.
- Yine üyeler yazıları yazıp bitirdikten sonra .rar ile gelip kendi profiline yazıları yükleyecekler ve ödeme talebinde bulunacaklar.
(Bana gelen ödeme taleplerini ; "Bekliyor, Ödeme işleme Alındı, Ödeme tamamlandı" düzenleyebileceğim bir panel istiyorum...
Dediğim gibi çok basit bir sistem, hızlı bir şekilde teslim edebilecek arkadaşlar ;
Isim - Soyisim :
Fiyat :
Süre :
Telefon :
Email :
şeklinde bana pm atarak görüşme sağlayabilirler.