semihxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forumda haklının haksızın kim olduğunu en iyi onlar biliyor merak etme hocam sen. Kınanicak tek kisi var o da sensin. Insanlarin satislarini baltalamaya onlari karalamaya calisan baskalarina beddua eden tutup forum yonetimine laf sokmaya calisan bir tek sen varsin. Sen kendini kina ben napiyorum diye asil.

Ayrica tema ninja magduruyum diye geziniyorsunya hani boyle, simdi sana soruyorum madem sektorumdesin web siteleri hizmeti veriyorsun kalkip elalemin temasini neden almak icin bir caba icine girmis olabilirsin diye dusunmeden edemiyor insan. Biz temalarimizi kendimi yapariz tutup tema ninjadan tema satin almayiz KENDIMIZ KODLARIZ. Sonra da emegimiz olan fiyattan yine kendimiz satariz.

Acik mi yazdiklarim net mi anlasiliyor mu?

Satislar gunceldir ve aktiftir arkadaslar! %100 kendi temasini yapan kodylayan birisinden sorunsuz ve guvenilir bir sekilde tema almak isteyen olursa kapimiz kendilerine sonuna kadar aciktir!

Herkese iyi haftasonlari
peki madem web tasarimcisin neden kendine site kurup ordan satmiyorsun temalarini baskalarinin yaptigi site uzerinden satiyorsun bir anlam veremedim acıkcası. İgneyi kendine batir once bir istersen olmaz mı