her zaman bu tarz ponzi sistemlerde söylediğim gibi uzak durun uyarımı yaptıktan sonra konudaki mesajlara göre bir ekleme yapayım..
evet böyle oluşumlarda para kazananlar kesinlikle var, ilk sisteme girenler para akışı kesilmeden önce epeyce para alırlar kar ettiklerini sanırlar ama şunu bilmeleri lazım o paralar sisteme sonradan giren ve verdiğini asla alamayacak olanların parası. sen buna ticaret veya başka birşey olarak bakıyorsan o da senin bileceğin iş. birilerini ağlatan para o kazanıyorum diyenleri asla güldürmez. hele hele bu işlerin mantığını bilmeyen garibanların ceplerindeki son paraya da göz dikip, işte ''gir sende kazan illegal birşey yok ticaret gibi yatırıyorsun kazanıyorsun'' vs. diyerek zaten paraya ihtiyacı olanları bi şekilde sisteme sokup, ihtiyacı olana umut satanların ve ellerindekini de alanların bana göre yatacak yeri de yok..
Söylediklerinizin bir kısmına katılmıyorum.Bu işlerin mantığını bilmeyen garibanlar tabiri kabul edilebilir değil.
Mantığını bilmiyorsun , para ver sana daha çok para verelim diyorlar tamam diyorsun.Girme kardeşim aklın yok mu ?
Garibanlar son parasıyla böyle sistemlere giriyorlarsa kusura bakmasınlar gariban kalmaya devam etmeyi hak ediyorlar.
İnsanlar 3 kuruş daha kazanayım diye 8 saat çalıştığı fabrikada hafta sonları ya da mesaiden sonra saatlerce çalışıyorlar.
Bizim milletimiz kendini çok kurnaz zannediyor bu kurnazlığın adı da kendilerince "zeki" oluyor.