Hocam yemeksepetiyle daha önceden çalışmış gibi bi deneyiminiz olduğunu gördüm sanki?(işletme olarak)
Yemeksepeti aylık 300tl + her siparişten %12,5 alıyor diye duydum doğrumu? & sözleşmede işletmecinin fesh etme istediği için herhangi bir talep,para vs. istiyorlarmı?
Daha çok araştırmıştım oradan biliyorum. İşletmeye göre komisyon oranları ve sabit alacakları ücret değişiyor. Zorla firmaya reklam verdirmeye kadar gidiyor bu olay.
Hocam siz 100K lık kaç proje gördünüz? Bu nasıl piyasa. Silikon Vadisindeyiz de bizim mi haberimiz yok. Kimsenin emeğini küçümseyemem ama böyle uçucu şekilde teklif verip daha azı kurtarmaz demek dalga geçmek gibi olmuş. Bu adam 2.5M dolarlık parayı ne kadar zamanda çıkaracak? Daha basiti bir düşünün ya Yemek Sepeti 2.5M Dolarlık website harcamasına ne kadar zamanda ulaşmış ya. Biraz mantık hocam. Valla Web işlerinde değilim ama yazdığınızı ben bile küfür gibi algıladım.
Biraz r10 dışına çıkıp ajans veya kurumsal firmaların fiyatlarını araştırırsanız 100k değil milyon dolar fiyatlar görürsünüz,