RISE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde böyle konular açmam çünki konu belli uzun vaadede cıkacağı ama bi an şok oldum çünki 0.07 bi anlık yükseliş oldu.
$$$$ an itibari ile 4TL nin üzerine cıktı..trump çine 50 milyar ek vergi postaladıktan sonra..
ani cıkışların inişleri de oluyor genelde.....benim tahminim yarın 4ün altına düşebilir şok'u atlatıkdan sonra.. çin'den gelen hamle nasıl etkiler bilmiyorum..ekonomistler görüşlerini bildirebilir

shevsevko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence bu artış kesinlikle trump ın çin politikasıyla ilgili http://time.com/5210793/donald-trump-china-tariff/
mahirtaha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dolar değer kazanmamışki tl değer kaybetmiş
EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum, investing.com'dan baktığımda tüm para birimleri karşısında TL değer kaybetmiş.

Yani dolar yükselmemiş, global'de TL çakılmış.
Tech77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boyun eğen Türkiye yok artık, her yerden saldırıyolar. Allah'ın izniyle herşeyin üstesinden geliriz.

Uluslararası arenada doların değer kazandığı görülmüyor. Grivna, Euro ve diğer para birimleri üzerindeki dolar etkisi sabit durumda. Türk Lirası git gide değer kaybetmeye devam ediyor. Son zamanlarda ülke içerisinde gelişen siyasi durumları göz önüne alırsak; bu durum gerçekten normal ve dolar daha da artacağa benziyor. Ta ki bazıları gerçekten ülkemiz için birşeyler yapmaya çalışıncaya kadar. Şu anda ülkenin bu durumdan kurtulması için kılını kıpırdatan yok. Gündem sürekli olarak aynı ve sürekli olarak tek bir hedefe odaklanmış durumdalar. Allah sonumuzu hayır etsin.