Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzman olmayan ne eğitecek ? Para kazanmak için eğitim alan insanların geleceği ile, hakkıyla oynuyorsunuz. Bu mantık sizi ileriye taşımaz sadece günü kurtarır. Para kazanacağım diye kırk takla atmayın, adabıyla işinizi yapın. Uzman olanlara da saygı duyun.
biyerden başlamak lazım öyle değilmi?
bu tür yorumlarla insanlara "siz yapamasınız" "siz uzman değilsiniz" yapmayın etmeyin diyip insanlar bu tür girişmlerden soğutuyorsunuz.
Bakınız "siz uzmansınız" anladım ama siz bu işe başlarken ne biliyordunuz ? Hiçbirşey...deneme yanılma ile kendinizi geliştirmedinizmi.
Yapın edin sizde deneyin şansınızı birincide olmasa ikincide tutar . Denemek yanılmak başaramamak KÖTÜ BİRŞEY DEĞİL tam tersine bu hatlardan ders almak ve daha iyisini yapmaya gayret göstermek sizi bu konunun uzmanı yapar.
Çok enterresan düşünçeler var insanların bi konuda uzman değilse yapmayın etmeyin siz edemezsiniz gibi ..gerkceten enterresan..dünyanın en zengin en başarılı insanları ve girişmçileri sayılmıyacak kadar başarısız oldu ama asla pes etmedi. Siz baştan kapıyı kapatıyorsunuz en azından insanlara bi kapı gösterdim ve faydalı olduğuma inanıyorum. Çamur atmak çok kolay değilmi ama yol göstermek ve paylaşmak insanlara zor geliyor . Ama bu tür olumsuz düşünce tarzınıda aşacağız inşAllah.

Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir orası kalmıştı çöplüğe çevrilmeyen oraya da el atın.
ya kardeşim bu nedir ya klasik bi cümle oldu bu "bir orası kalmıştı çöplüğe çevrilmeyen oraya da el atın" . Merak etme bu konuyu okuyupda kaç kişi bu işe yeltenecek ? 1-2 ? Udemy'de kurs paylaşmak okadarda kolay değilki elbete adminler bi "kalite kontroll"den geciriyor kursları.
İşte sorun burada başlıyor şimdiye kadar ögretilen hep spam ve "taktik" olduğu icin baştan bu işe olumsu bakıyorsunuz. Ama inanın öyle değil talep artıyor ve sınırısız konu var. Niche konu bulun onun reklamını yapın. . . Çöp falan hikaye dostum orası youtube spam yeri değilki (eski youtube'dan bas ediyorum) yükle kazan. Emek vermeden ekmekde yok elbete.