Birde şöyle bakın ozaman 100lerce 1000lerce seo kursu var. 100 kişi daha koydu kurs. Ne oldu peki satın alacak kişi girdi siteye 1100 tane seo kursundan hangisini seçecek tabii ki en çok satilani ne oldu diğer kurslar olan zamana oldu. Akabinde taklitler aslını yüceltmiş oldu. Aslında ne var biliyormusunuz bitcoinden millet kaldırdı parayı Turkiyeye geldi ne bitcoin kaldı ne para forumda onlarca zarar konusu var. Aynı olay udemy sizin düşüncenizle çöpe döner. Bilen adam koyacak kursunu herkese yararlı olacak olması gereken düşünce budur.
yan gelip yatıyorsan daha çok beklersin ben bi kac pazarlama örneği verdim. Resimde'de örnek gösterdim bi arkadaş facebook'da sürekli udemy kursun reklamını veriyor , diğer arkadaşın hitli sitesi var oraya reklamını koyuyor. İsterse 1.000.000 SEO kursu olsu UDEMY'de insanlar o sitenin var olduğunu bile bilmiyorlar siz kendi kursunuzu doğru kitleye tanıtmanınz lazım.
Trend sürekli cıkışda demekki talep var . Siz neden bu işe baştan olumsuz bakıyorsunuz ? Girişmiçi ruhunuz var ise problem cözüme odaklanmanız lazım. Bunlar aşılacak hedefeler . Diğer kurs satanların sizden benden ne farkı var.
Sizin kursunuz satılmadımı ozaman 100% indirim uyguluyorsunuz evet bedava dağıtıyorsunuz ama bu şekilde ne yaratıyorsunuz "farkındalık" sonra kur'sun ikinci bölümünü , güncellenmiş bölümnünü vsvs kitle edinimip mutlaka satışlar elde edebilirsiniz burada tekrar sorun cözme odaklı düşünmek lazım. Hiçbirşey imkansız değil. Mehmet satabiliyorsa Ahmetde satabilir.
Ben burada bi yöntem paylaştım belki bir iki kişinin hoşuna gidecek veya aramızda çok çok yetenekli insanlar var ama bu platformlardan haberleri yok(tu).