altta ekledigin kismi yeni gördüm kusura bakma. Ben disardan is almiyorum artik hocam pek zamanim yok. Suan hastalandigim icin evdeyim öyle vakit buldum diye yardimci olmak fikir vermek istemistim. Ilk verdigin linkt kayit yapma üzerine. Ikinci verdigin link rtp üzerine bunlar farkli seyler hocam. Bi ara acun'un websitesi icin downloader yapmistim, onlar media playerleri rtp üzerinden stream ettiriyordu, senin istedigin websiteler nedir ne degildir bilmiyorum ama kimi basit bir media element kullanilir kimi html5 element kimi rtp gibi bir protokol. O yüzden hepsini tek kefeye koyamazsin.
Eger kendin yapmayacaksan; yapacak kisiye tüm siteleri vermen gerek böylece farkli stream protokolleri oldugu görür ve ona göre sana fiyat vs verir. Ayni kodu tüm websitelere uygulayamazsin maalesef.
Ben hala tam ne istedigini anlamis degilim. Amacin sadece bir siteden ses gelip gelmedigini anlamak ise kolay ama kaydetmek istiyorsan da farkli kontroller yapmak istiyorsan is büyüyor ki ilk cümende "Visual Basic ile basit bir program yaptırmayı düşünüyorum." yazmissin.