Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olayı kızıştıran sensin. Mesajıma sen atlamışsın ilk olarak. Şimdi de birbirimizden özür dilememizi bekliyorsun. Ellerini kovuşturmuşsun Sam amca gibi, önce kavga etmemizi, sonra barışmamızı mı istiyorsun? Bence senin 2mizden özür dilemen gerekiyor. Masumca yazılan bir mesaja kinle yaklaştığın için.
pardon da olayı kızıştırmak nedir ? sen bi hitap şeklini düzelt önce.. atlamışsın felan çocuğun yok karşında.. saçma sapan tavır yapma . haklıya haklı haksıza haksız diyorum, sen şimdi kalkıp bana atlama felan sen yerden göğe kadar haksızdın.. taki kötü yüzünmü gösteriririm diye cevap alana kadar. .sen bir yazdıklarına bak kibir manyağı çocuk sen bi bak bakalım ne yazmışsın gecenin köründe asabımı bozma sakinliğim seninle burda oturup konuşmam sana olan bir nebze saygımdandır.. bana kalkıp fitneci diye ithamda bulunma.. ben kimseinin kavga etmesini istemedim.. haksızsın ok mi sen kalkıp insanların paylaşımlarını küçümseyemezsin ? anlatabiliyormuyum.. anlarsın umarım.. ben senin hayatından yaptığın hataları iki kere tekrar etmişim bana böyle ithamlarda bulunmadan önce kalk bi yorumuna bak kendine aynı yorum yapılsa yakarsın forumu ateşe verirsin kibir lordu seni.. !! beni alıntılama.. rica edicem..