siz zaten şirkete dava açacaksınız. siz şirkete güvenerek böyle bir iş yapmışsınız. şahsı unutun gitsin.
suçun işlendiği yerde davayı açacaksınız. veya genel yetkili yargı merciinde.
ETH bir para olarak kabul edilmesi veya edilmemesinin bir önemi yok. maddi değeri olan bir şey olması yeterli.
yalnız şöyle bir itirazla karşılaşabilirsiniz; şirket yetkilileri sizi dolandıran şahsı para işleri hususunda yetkilendirmediklerini, şahsın bunu şirketin ticari ünvanını kullanarak kendi başına buyruk şekilde yaptığını belirtip itiraz edebilirler.
fakat siz şirkete güvenerek böyle bir işleme kalkıştığınız için bu durumu maddi ve manevi olarak tazminat davasına dönüştürebilirsiniz.
çalıntı alan adlarını kurtarma hususunda yurtdışında tecrübesi olan ve tanınan bir-iki güvenilir avukat var. biri kanada da biri de abd de olması lazım. bunları araştırın ve görüşün. benzer şeyler, çalıntı alan adı veya ETH pek bir farkı yok. kendileri yardımcı olmasa bile mutlaka doğru birine yönlendirirler.
zak muskovitch
john berryhill
Şirket zaten işten sıyrılmaya çalışıyorlar ama halbuki beni dolandıran o yönetici tek sıkıntı ispat edemiyorum bir de sonuç çıkmazsa burayada bir ton para harcamak istemiyorum.