BillGates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, yabancı milyonluk instagram hesaplarında bir şey farkettim sizinle paylaşmak istiyorum. Belki çok bilinen bir şeydir emin değilim ama ben yeni yeni çözdüm.
Bir video paylaşmadan önce videonun sonuna seksi bir kadın poposu gibi görseller yerleştiriyorlar. Sonra videoyu paylaşırken bu görseli kapak fotosu olarak seçiyorlar. Ama aslında bu kapak fotosu ile ilgili videonun hiç alakası yok ama önemi de yok, videoya insanları soktuktan sonra gerisi geliyor zaten. Hiç alakasız bir video olsa bile izliyor insanlar.
Ardından diğer büyük hesaplarla karşılıklı yorum yapıyorlar paylaşımlara ve keşfete düşürüyorlar bu videoları. Keşfette kadın poposu gören direkt olarak tıklıyor Ne demişler "Sek*s Sells"
Bu arada bir şey farkettim, artık instagram paylaşımları için ilk 10 dakika çok önemli. İlk 10 dakika içerisinde paylaşımınıza yeterli etkileşim gelmezse maalesef daha sonra hiç etkileşim almıyor. Unutmayın, ilk 10 dakika içerisinde ne kadar çok yorum, paylaşımınızın o kadar çok etkileşim alması demek.
bunu bende farkettim, instagramda kapak foto seçilebiliyor mu videolarda onu bilmiyorum