yasinergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
168cm 78,5 kiloydum düşün sen kiloyu. Diyete karar verdim ama bir listeye değil, kendi diyetime.
-Hamur işini kestim.
-Şeker, çikolata tüketmiyorum. (Çaya 1 adet atıyorum günde 5 adet çay içerim. Bunun haricinde meyve dışında şeker almıyorum.)
-Sabah tost ekmeğine kaşarlı tos yaptırıp yiyorum. (Aynı zamanda yediğim tek ekmek hamur işi.)
-Öğlen mutlaka çorba ve bir tabak sulu yemek (etli veya sebzeli), doymazsam küçük kasede yoğurt veya salata.
-Akşam çorba ve sulu yemek. (Sebzeli yemeyi tercih ediyorum.)
-Tabi ara öğünlerde var. Meyve veya diyet krakerlerden yemeye çalışıyorum.
Bu diyete başlayalı 3 hafta oldu şuanki kilom 73,5. Yani 5 kilo vermişim. Kendi diyetisyeniniz kendiniz olun birazda.
Ayrıca YAZIO uygulamasını indirin yediklerinizin kalori takibini yapın, günde 1200 - 1400 arası tüketmeye özen gösterin yemeklerinizi ona göre yiyin. (Uygulamada farklı kalori değerleri olabiliyor o yüzden netten kaloriye bakıp girmeniz daha iyi olacaktır.)
3 aydır dediginiz sistemi uyguluyorum Sabah ekmek yok sadece çorba akşam sulu yemek ekmek yok Sadece gün içerisinde 4 5 adet nescafe içiyorum.
Boyum 183 kilo 110 hiç bir şekilde veremedim Varsa farklı bir onerin onu uygulayım spora zamanım yok yürüyüşde aynı ekmek aslanın agzında iş yerini bırakıp ne spora gidebiliyorum nede yürüyüşe.