Merhabalar.

Arkadaşlar TTNet ile bir anlaşmazlığımız olmuştu. Bende bu konudan dolayı hiçbir borcu ödemeyerek avukata vermiştim. Sağ olsun adalet [!] bizi suçlu görmüş. Ödemek zorunda olduğumuz 700 küsür lira bir fiyat vardı.
Her neyse 370 TL ödeme yaptım. Geri kalan kısmı böldüklerini söylediler. { Sonra mailde Junka ödenmediğine dair mail düşmüş. Bu arada ben mail almadım hiç. Kalan ücret 336 TL . } < Bu kısmı az önce gördüm.
Oturuyorum bugün ; kapı çaldı açtım bana bildiri gelmiş. Takip kararı diye. Zarfta 336 + 9 TL FAİZ = 345.83 TL yazıyor.
Altında bir numara var; numarada avukat ismi. Arayayım göndereyim ödemelerini artık ttnet belası bitsin dedim.
Aradığımda kadın " dosyanızın 750 TL tutarı görünmekte" diyor. Sonra sitelerinden girdim orada da 750 TL görünüyor. Sonra dedim nasıl olur ben ödedim felan felan.
Kadının söylediğine göre ise " icra takip için belli ücret - faiz eklenmiş olabilir, onu biz göremiyoruz." Arkadaş bir ürünün %100 ile faiz mi eklenir.
Az sonra görüşmeye gideceğim ofislerine. Buradan avukat, hukuk veya bu durumla alakalı bilgisi olan varsa, aydınlatabilir mi?
Teşekkürler.