İlk ve son mesajınız biribiri ile çelişmiyor mu?
Wordpress yazı ekler iken link eklemediğinizi belirtip işlemi CPANEL üzerinden yapmayı düşünmek insanda ister istemez farklı bir isteğinizin olduğunu gösteriyor.
Wp admin yetkiniz yok ve Cpanele erişim sağlayıp bu konuda yardım istemeniz bende şüphe uyandırdı.
Wp admin yetkiniz olup yazıya link ekleyemediğinizi gerçekten belirtiyorsanız ekran görüntüsü atarsanız yadımcı olacak arkadaşlar çıkabilir.
En basitinden WP güncelleyin, Temanın dosyaları güncelleyin. Her türlü sorun ortadan kalkar.
Galiba yanlis anlattim simdi yazi yaziyorum admin panelden yaziyi yayinlanadan once dogal olarak baska yaziya ait link eklemek istiyorum ama olmuyor.
Ben admin yetkim yok demedim admin panelden olacak is degil dedim Cpanele erisim saglanmayacak zaten erisimin var sitenin sahibiyim.
eklentileri sildim wp guncelledim simdi temayi silip tekrara kuracagim
Size bir siteden editörlük için hesap açıldıysa ve bu kişi link ekleyemesin sadece yazı girsin diye bir özellik kısıtlaması da oluşturduysa link ekleyemezsiniz.
Ama böyle bir durum yoksa sistem dosyalarınız bozuk güncellenmesi gerekir.
Yok zaten kural olarak sitemde kimseye yetki vermiyorum. Yaziyi kendim yaziyorum ve yayinliyorum. Yetkim tam sitede sistem dosyalarini simdi tekraradan guncelleyeyim ins olur