Dark1337 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense gerilini düşme sebebi iste tamda bu sizin gibi insanların yüzünden hem reklam veren hem hem reklam alan kişiler mağdur oluyor örnek vermek gerekirse beyaz eşya klima servisi yapan bir akrabama adwordstan reklam veriyordum eskiden günlük ortalama 200tl reklam verip 3 4 müşteri işini alıyordu 3 4 müşterinin getirisi değişiyor ortalama 800 1800 arasi bırakıyordu son zamanlarda tıklama çok oluyordu ama ne arayan nede soran vardı mecburen kaldırdı reklamı şu yaptığım sana hoş gelebilir nede olsa tıkla para gelsin ama bir gün reklam ver anlarsın
Zaten kaldırdım, bilgi alışverişi herzaman iyidir, bir kaç arkadaş olumsuz yanıt verdi, sonra dedimki bilir kişiler kaldırdım. Ama bu adwords olayı sizin gibi insanların cahilliğinden kazanamamasıdır. Forum üzerinde çok arkadaş var, adwords uzmanı. ve bir kaç konuda yardım alabileceğin. İstersersen sağa sola adwords'e laf atacağınıza biraz araşırma yapın. Forum üzerinde hem bu konuda hemde bunun için benzer araçlar var keywordtools gibi biraz kurcalamak herzaman işe yarar.