Yazık ya evde bakma imkanım olsa da alabilsem keşke çok severim kedileri
Bende Çok seviyorum ama annesiz bakılması çok zormuş ilk günlerde hocam. Veteriner arkadaşa sordum gel kedi sütü vereym dedi. Belediye gecikirse gidip kedi sütü alıcam toz halde satılıyormuş. Bi de biberon alıcam emzircem yavrularımı.
Belediyenin çok fazla bişey yapacağını sanmıyorum. Bu gibi durumlarda anneleri yemek bulmak için ayrılmış olabiliyor, geldiğinde yavrularını bulamayacaktır, dediğiniz gibi insanlar tarafından terkedilmişte olabilirler, çok ince çizgi bu.
Belediyeden ziyade siz kendi çabalarınızla sahiplendirirseniz daha iyi olacaktır. Belediye muhtemelen barınağa alacaktır, barınakların halide malum. Dediğim gibi imkanınız var ise siz kendiniz güvendiğiniz kişilere sahiplendirin.
Yerimiz ana cadde üzerinde sürekli insan ve araba geçiyor. Anne yavrulara yemek bulmak için oraya getireceğini (risk alacağını) sanmıyorum hocam. Ama o ihtimal de olabilir.

Çok tatlılar ya. gidip gidip bakıyorum çöp etrafında veya bi yerde kedi varmı diye ama yok