Öncelikle hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inşAllah.

Hocam benim 2,5 Sene önce eşim hamile olduğunu öğrendim. Şuan yaşadığınız hislerin aynısını yaşadım. Kadınlar da özel hastane merakı vardır. Bizde ilk çocuk dedik Özel bir hastaneye gittik. Doktora hafta da bir kontrole gidiyorduk beneğin herhangi bir sağlık problemi olmadığını söylediler. Kontrolden 2 gün sonra eşim mide bulantısı olduğunu ve doktora getirme konusunda ısrar edince özel hastane uzak olduğu için birde gece olduğu için devlet hastanesine gittik. Doktor muayne etti ve yapması gerekenleri söyledi ertesi gün tekrar gelin dedi. Ertesi gün gittik. Ultrasyon’dan bebeğe bakalım dedi. Sonrası içler acısı. Beneğe limon kafa bulgusu olduğunu söyledi. Halbuki 3 gün önce özel hastane birşeyi olmadığını söyledi. Limon kafa bulgusu da birgünde 3 günde oluşabilecek birşey değilmiş. Detaylı ultrasyona girdik renkli. Orda da bebeğin apert sendromu olduğunu öğrendik. 2 yaşında şuanda kızım. 7 ameliyat geçirdi. Demem odur ki özele gidecekseniz gidin ama devlet hastanesine de gözükün bizim özel hastane anneye kan ilacı vermesiği için öocuk gelişimini tamamlayamadı. Tekrardan hayırlı olsun rabbim sağlıklı ve sihat versin.