Bal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bu yorumunu vergi oranlarıyla ilgili bilgin olmamasına bağlıyorum. Sanırım verilen tek verginin araca binince müşteriden alınan paraya istinaden alındığını sanıyorsun. Araştır bakalaım biraz, plaka alımı, plaka satımı, plaka kullanımı nedeniyle ne kadar vergi ödeniyor. İlgilisindir diye oranları paylaşmıyorum sadece şunu belirteyim ödenecek vergi tıpkı banka kredisi gibi 5 yıl vadelendirilme imkanına sahip. Sanırım bu oran hakkında bir fikir sahibi olmana, öğrendiğinde yok artık demektense biraz daha sindirebilmene yardımcı olur.

UBER'in tek yaptığı binen yolcuya fiş kesmek, sanırım bundan da bir habersiziniz ki çıkarılan tip taksimetrelerin kendi sayaçları var. Yani fatura kesilmiyor diye takip edilmiyor sanmayın maliye iliğini sıkıyor herkesin endişeniz olmasın.
kaliteli hizmet + ayağına gelen tertemiz araç ve şoför + ortalama uygun fiyat = mutlu son
kalitesiz hizmet + zorla durdurup binmeye çalıştığın kimin zaman kapı açıkken basıp manevrayla kapıyı kapatan, içi kümese dönmüş araç ve yüzünü saçından sakalından göremediğiniz şoför + istanbulu dört döndürüp fiyat tavan = binmez olsaydıklı son

gerçekten herşey iktisat mı sence ? lütfen git iktisat dersini başka bir yerde ver.