Bique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nacizane tavsiyem, Mondial serisi bir motor, Mondial 100 SFC SNAPPY X tam ihtiyacınıza uygun bir motor bence, başlangıç seviyesi yarı otomatik vites.
Bu belirtmiş olduğunuz motor açıkçası yuki ile hemen hemen aynı tasarıma sahip ve yorumları falan okumuştum gayet hoşuma gitmişti. Fakat motosiklet ehliyetim yok, B ehliyet ile kullanabileceğim bir motosiklete ihtiyacım var. Ayrıca MTV, Sigortadan muaf olmam da şart

OztrkAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://i.hizliresim.com/BLdBLG.jpg

Benim kendi motorum sıfır aldım fatura vs herşeyi mevcut düşünürsen yardımcı olayım 😊
Teşekkür ederim hocam sağ olun. Fakat bu türü hiç sevemedim nedense

Edax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi seçeneği için yine şanzımanlı, yani yuki olanı öneririm. Birde boylusunuz siz, bu iki modelde küçük kalacaktır bir süre sonra sıkılacaksınız. İlk motorsa, açılmak istemiyorsanız KUBA KB150-25 bu modele bakın derim, çin malı scooterların her tarafı dert
Hocam B ehliyet ile kullanabilmeliyim çünkü motosiklet ehliyetim yok, ayrıca mtv ve sigortadan da muaf olursam çok iyi olur Kısacası bisiklet almak yerine beni idare edecek bir motor alayım istiyorum Günlük 24 Km yol yapacağım.

semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence 50cc alma, az bi rampada bayılır 50cc motor , 2. el rks titanic 150 falan alabilirsin.
Hocam belirtmiş olduğunuz motor çok hoşuma gitti fakat hem bütçemi aşıyor hem belirtmiş olduğum kriterleri karşılamıyor