Merhaba arkadaşlar ilk kez baba olacağım heyecanım var doğrusu zibin bebek bezi elbise hastane çıkışı alt değiştirme bezi sampuani dalin malzemelerinin hepsini adetli şekilde aldım eldiven önlük vs eczaneden de ateş ölçer gaz çıkarıcı burun tıkanıklığı açıcı biberon emzik ne olur ne olmaz diye mama şıringa eldiven çorap bebek arabasi araba koltugu 10 15 adet cingirakli bebek oyuncagi 4 5 tane buyuk araba aldim benim hosuma gitti ucak helikopter vs de var bunlari aldım başka tavsiyeniz ne var ?
Ayrıca isim olarak güney düşünüyorum.
Yazarken bile heyecan bastı

)
Doğuma 2.5 hafta falan var
allah analı babalı büyütsün burun tıkanıklığı açıcı kulanmayın reklamlara aldanıp onun yerine deniz suyu satıyolar eczanelerde bez konusunda kullanıma göre en pahal bez alıyordum pişik yapıyordu gittim bimden ucuz bez aldım hiç pişik olmuyor ek olarak pişik için eczanelerden organik krem satıyolar iyi paralara aldım hiç bi işe yaramadı ondan sonra bakkaldan arko krem aldım hemen geçirmişti bide havalar ısınıyor çocuğu altını ıslak pamukla değil suyla yıkayın hem o rahatlasın hemde sizin içiniz rahat olsun kafana takılan sorular varsa yardımcı olabilirim