Merhaba arkadaşlar ,
Dün geceden beri cahil kişiler -bilgisiz kişilerin yaptıgı bazı yorumlar yüzünden bu konuyu acmak istedim. tamamen formda herkezi bilgilendirmek için
2 türlü hesap cıkarma işlemi vardır.
1- H-a-c-k- yontemıyle yapılan calma işlemi
2-kullanılmayan mailleri kayıt edip hesap cıkarma işlemi
ilk yöntem bazı sahtekarlar tarafından yapılmış uygulamalar ve buna benzer link tıklatmalarıyla karşı tarafın tıklaması veya giriş yapmasıyla facebook hesabının giriş bilgilerini ele gecirip daha sonra facebook hesabına giriş yaparak ele gecirme olayıdır. bu işlem kanunlarımızda 1 sucdur ve magdur kişi tarafından yapılacak ihbar ile cezai yaptırıma tabi olur.aynı zamanda dinimiz acısından kul hakkına girer ve bunun yaptırımı yaradan tarafından daha ağırdır.
ikinci yontem ise eger 1 yıl boyunca hotmail uzantılı mail adresinde güncel işlem yapılmayıp girişler olmamışsa o zaman bu hotmail adresi boşa düşer ve bu adresi başka biri kayıt edip kendı kullanımına gecer sahibi olur. hotmailde kayıtlı facebook hesabı mevcut ise ve maili kayıt eden kişi isterse bu facebook hesabına giriş yaparak istedigini yapabilir.burada suc veya suc ise o facebook hesabının sahibinin yaptıgı ihmallikden kaynaklıdır eger onemlı ve sürekli kullandıgı 1 facebook hesabı ise zaten mailini aktif tutar kullanır ancak facebook hesabını tıpkı gecmişde actıgı hotmail adresini kullanmayıp oylece kalmış unutulmuş konumda ise burada bu adresi kayıt eden ve sonrasında dedigim gibi facebook hesabı kayıtlı ise ve onu alıyorsa burada yeni alan kişinin ASLA 1 sucu yokdur.bu kanunende suc teşkil asla etmiyor.
Örnegin bu işlemler r10da yaşandı . kullandıgı domain boşa düşünce ve başka biri bunu alıp sonrasında actıgı webmail üzerinden r10 uyeliğini alıyorsa burada en onemlı suc o domaini alan kişi degil domaini almayıp unutan ihmal eden kişide asıl sucdur. bu yuzden bu benzetmeyı yapmak istedım .daha iyi anlaşılması ıcın
şimdi benim asıl söylemek istedigim şunlardır.
ESKİ TARİHLİ HESAP SATIŞI YAPANLARIN YÜZDE 100'Ü İKİNCİ ANLATTIGIM HOTMAİLDEKİ AÇIKDAN DOLAYI YAPTIGI İŞLEMLE HESAP CIKARMAKTADIRLAR VE SONRASINDA BUNUN SATIŞINI YAPMAKTADIRLAR.
dün geceki o cahil kişilere diyorumki madem benim actıgım konudan rahatsızlık duydunuz ve hassasiyetınız belirterek olumsuz olarak yorum yaptınız.o zaman sizi aynı şekılde BÜTÜN HESAP SATIŞI YAPANLARIN KONULARINADA AYNI ŞEKILDE HASSASİYET GOSTERMENIZI O TÜR KONULAR ALTUNDADA AYNI ŞEKILDE YAZARAK BU KİŞİLER CALINTI HESAPLAR SATIYORLAR DEMENİZİ BEKLIYORUM.VE BU SAYEDE SİZİN ADİL OLDUGUNUZU ANLAYALIM.YOKSA SİZİN YAPTIGINIZ DEDİGİM GİBİ CAHİLLİKDEN BAŞKA BİŞEY DEGİLDİR
benim konuya gelince .
tıpkı bütün eski tarihli hesap satışı yapanlar gibi hesaplar cıkaratarak bugüne kadar onbinlerce hesap satışı gerçekleştirdim.ve 1 kişi dahi CIKIP BENİM HACK HESAP SATIŞI YAPTIGIMI VEYA BUNA BENZER 1 YORUM VE ACIKLAMA YAPARSA İNANIN FORUMDAN ÜYELİĞİMİN TAMAMEN SİLİNMESINI TALEP EDECEM .BUYRUN O CAHİL KİŞİLER BEN GEREKENİ SÖYLÜYORUM .SİZ ADİL SENİZ AYNI ŞEKILDE SİZDE GEREKENİ YAPMANIZI BEKLIYORUM SİZLERDEN.
ben hesaplar satışından ikinci yontemle cıkardıgım hesapları satışını yapıyorum . bunu belirttim. forumda daha once eski hesaplar cıkarma egitimi adı altında konu paylaşararak özellikle coklu hesap satın almak isteyenlere bütcelerine uygun olması ıcın ben SINIRSIZ BİNLERCE HESAP SAHİBİ YAPMAYI YÜZDE 100 TAHATTÜT EDEREK bu tür coklu hesap ihtiyacı olanalra yardımcı olması konu actım ve 1 cok kişiyede yardımcı oldum
bakın forumda hesap satışı yapanların yüzde 80 lik kısmına ben bu egitimi verdim veya hesap cıkarmada destek vererek yardımcı oldum.bu kişiler benim verdigim egitimle bu işlemleri gerçekleştiriyorlar.sonucta ben onlara nasıl derler 1 iş veya ek gelır kaynağı olsun diye bu işlemi gerçekleştirdim
ismini vermeyecem örnegin 1 arkadaşımıza bu hesap cıkarma egitimi verdim. kendısı ogrencı oldugunu ve paraya ihtiyacı oldugunu sylemişti .bende kendısıne bu egitimi vererek hesaplar cıkartmayı ve sonrasında satış yapmasını sağladım. bu arkadaşımız ailesine ihtiyacı olmadan kendı parasını kazanma olanagı sundum. burada yaptıgımız bu işlemde dedigim gibi ortada 1 HAK YEME HAKKA GİRME HESAP CALMA işlemlerı asla degildir.ikinci yontemle yapılarak hesap cıkartmıştır ve sonrasında cıkardıgı hesapları tıpkı FORUMDA HESAP SATIŞI YAPANLARIN HEPSİ GİBİ ikiinci yontemle hesap cıkartılıp sonrasında ise satışı gerçekleşmektedir.
bu cahii kişi utandamadan 1 de allahın adını ağzına alıyor demiş. iyide be arkadaş ALLAHIN adını ağzımıza almak onu telafüz etmek sucmu.asıl ALLAH dan uzaklaşıp onun adını zikretmemek sucdur. benim sylemek istedim şudur. cok acık ve net HUZURLUYUM VE YAPTIGIM BU İŞLEMDE ZERRESINE KADAR KENDI ADIMA ŞÜPHE VEYA SUC TEŞKİL EDEBİLECEK ASLA 1 DURUM SÖZ KONUSU DEGİLDİR.zaten oyle olsa bırakın forumu ben kendi inanclarıma karşı cıkar ve ALLAHI inkar etmiş olurum.cunku ınanın bu yaptıgım işlemde en onemlı unsur huzurlu olmak ve cok rahatım bu konuda. bunlarıda belirteyim
FORUM YÖNETİCİLERİNE ;
@caliente; Burak bey
@Mf.Rub; Ramazan bey
@azatmetin; Azat bey
FORUMDA EGER BU BAHSETİGİM BİLGİLERDE EGER SİZİN TARAFINIZDAN OLUMSUZ OLARAK 1 ALGI ALIYORSA O ZAMAN;
ESKİ TARİHLİ HESAPLAR SATIŞI YASAKLANMASINI TALEP EDİYORUM.
çünkü bugün bu bana itham ediliyor yarın başka eski tarihli hesap satışı yapanlara itham edilecek ve bu uzadıkca uzayacak. bugün benim başıma gelir yarın başkasının. ve bu tür konular ile sürekli meşguliyet içinde olmamanız ıcın sizlerden ricamdır bu tür satışların incelenmesını ve dedigim gibi sizin tarafınızdan olumsuz olarak gerçekleşiyorsa yasaklanmasını talep ediyorum.aksi halde dedigim gibi bugün benim yarın başka biri bu şekılde sersenişlerini dile getirirler.
FORUM ÜYELERİNE ;
lütfen sizlerde bu konuyu görüp bütün yazılanları okuduktan sonra sizlerde OLUMLU VEYA OLUMSUZ olarak goruşlerinizi belirtmenizi rica ediyorum.cunku inanın bazı cahil kişiler yüzünden hesap satışı yapanlara ithamlarda bulunup suclamalar yapılıyor. bu yuzden sizlerin gorüşleri cok onemlidir.ve sizlerin yapacağı goruşler ile forum yonecilerine yardımcı olacağız.
daha cok yazılacak şeyler var ancak inanın gecenin 3 ünde samimi 1 arkadaşım sms atmasıyla uyanarak forumdaki yazılanları okudum ve bunun uzerınde bu konuyu acmak ıstedım.