EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba,

Biliyorsunuz ki, ethereum cüzdanlarımızın özel anahtarları 16 tabanında 64 karakterli bir kod. Deneme yanılma yöntemiyle çok fazla deneme yapılması durumunda Pkeyler bulunabiliyor.

Şunu demek istiyorum, random yada sıralı 16 tabanında 64 karakterli bir sayı oluşturduğunuzda benim cüzdanımın düşük olasılıkda da olsa özel anahtar kodunu yakalamış olabilirsiniz, bu çok çok çok çok düşük bir olasılık biliyorum.

Ancak ilk demede bile dünyanın en yüklü cüzdanını bulabilirsiniz. Bu mümkün

Şu an 5 hesap kullanıyorum, düşüncem şu şekilde; olur ya en imkansız senaryo gerçekleşir cüzdanımın özel anahtarı bulunursa herşeyimi kaybetmeyeyim.

Sormak istediğim; Beni çok şanssız biri olarak düşünürseniz, tüm ethereum bakiyemi tek cüzdan da tutmam sizce doğrumu?

Bazı hesaplara bakıyorum, 10.000.000 dolarlık hesaplar hatta 1.000.000.000 dolarlık hesaplar var, bu kişiler nasıl güvenebiliyor, nasıl rahat uyuyabiliyor, o kadar parası olana kaybetmek koymaz demeyin arkadaşlar 1.000.000.000 dolar kaybetmek herkese koyar.

https://etherscan.io/accounts

Lütfen çalamazlar bulamazlar vs vs demeden önce araştırmanızı rica ediyorum, ilk random sayı bile sizin pkey'iniz olabilir.

Şimdiden Teşekkürler.
Uyari ve bilgilendirme icin tesekkur ederim. Bol kazaclar