EnfSoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep aynı durum, her yükselişten sonra benzer konuşmalar

Eleştirel anlamda yazmadım, bende benzer konuşmaları yapıyorum

EnfSoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Gürcistan larisi = 1.62 TL
1 Polonya zlotisi = 1.15 TL
1 Bulgar Levası = 2.48 TL
1 Türkmenistan Manatı = 1.15 TL

Umarım düzelir
2011 yılında Bulgaristana gidecektim, o dönemde baktığımda 1 Türk Lirası = 0.8x Bulgar Levasıydı, Bulgarlarda takmış bize desenize...

KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekonomi kötü gidiyor. Bunu yazmak ve itiraf etmek zor değil. Ortada itiraf edecek bir durumda yok çünkü tüm çıplaklığıyla karşımızda bu. Ayrıca bunun Afrin operasyonuyla falan da ilgisi yok. En az 5-6 yıldır ekonomi büyük bir kötü gidişata sahip. Piyasaya sürekli taşıma su olması adına pompalanan KGF kredileri neden verildi ? Durmak üzere olan piyasayı biraz olsun hareketlendirdi, fakat onlarında etkisi geçti şuan piyasa durdu duracak. Ekonomik döngü yok.

2002 de iktidara gelen ve 16 yıldır aralıksız iktidarda olan bir kitleninde dış güçler, dünya bize karşı, fetö ıvır zıvır diye ağlayıp zırlamaya hakkı yok. 16 yıldır aralıksız bir ülkeyi yönetiyorsan ve hala mağduriyetin sahibi sen isen buna kargalar! bile güler. Yıllardır biz ne konuda uyardıysak başımıza geldi. Bir dönüp bakın ülkenin şuanki bu kötü durumu neden oldu nasıl böyle oldu diye. 16 yıl arkadaş 16 yıl, ülkeyi 16 yıldır yönetiyorsun ve hala gelip burada 1960-1970 yıllarından örnek veriyorsun. Oldu olacak Atalarımızın anadoluya göç ettiği yılları anlat, o yıllarda barınacak ev yoktu de, hiçbirinin elinde iphone yoktu de, hiç kimsede internet yoktu de. Sonuçta ilk iphone u, ilk internet ağını ve ilk otomobili de siz ürettiniz, övünmek hakkınız
Değerli Hocam,

Fikirlerinize katılıyorum ancak işletmelerde de bir ruhsuzluk var, iş yok, müşteri yok diyorlar(ki haklılar evet iş yok) gelen müşteriyide mutlu etmiyorlar.
İşlerde kullanmak üzere internetten 3.800 TL'lik video kamera aldım adamlar yüzüme bakmadı, 3.800 TL'lik kamerayı kargo poşetinin içine atıp göndermişler, böyle bir şey olabilirmi?

Pahalı ürünleri özellikle kargo görevlisinin yanında açıyorum kargo görevlisi bile şok oldu.

Hem müşteri yok hemde olan müşteriye hizmet yok, çok ekstrem hizmet veren yerlerden bahsetmiyorum.

Kaldı ki; Neredeyse 2.5 aylık asgari ücret karşılığı bir kamera alıyorsam hizmette beklemek hakkım diye düşünüyorum.