ref olabilir myim? denemek isterim.
EDIT: 3 gunluk deneme uyeligi kullandim, tecrubelerimi aktariyorum:- programi 3 gun takip ettim bazilarinda dususler bazilarinda yukselisler oldu ama genel olarak kazandiran bir program goruntusu cizdi 3 gunluk surec icerisinde.
- altcoinler dustugunde panik yapmadan beklenirse, stop-loss limitleri koyulursa ve buyuk paralar yatirilirsa al-sat tan kar edilebilir.
- genel olarak yuzde 3-5 arasinda bir kar elde edeceginiz icin, butcenizin de ona gore yuksek olmasi lazim ki ugrastiginizda / sattigniizda para kazanmis olasiniz, 3 gunluk surecte, buyuk paralar alt sat isine giren ve irade sahibi kisiler bu programla kazanirlar gibi duruyor.
- ve son olarak, fiyat konusunda, birazcik bi gozden gecirme uygulanirsa iyi olacagini dusunuyorum, aksi takdirde dusuk butceli al-sat yapanlar icin komisyon ucretleri ve bot parasini da cikarinca geriye pek fazla bir kar kalmamis oluyor.
- yazilim sahibi arkadas da gercekten cok ilgili birisi ve sorulari da ictenlikle cevapliyor.
umarim seffaf bir sekilde belirtmis oldugum tecrubelerim, botu/programi alacak kisilere fayda saglayacak sekilde olmustur.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum