AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yaşta özellikle spor tarzında bir aracın ön aksamında değişeni bence çoktur. Tam 1 yıl Ankara'nın en büyük oto pazarında ayakkabılar eskittim, sol çamurluk değişmiş araç zar zor buldum ki, birçok parçası da boyalıdır. Boya da bu yaş için sıkıntı değildir. Ama ön kaputta düzeltme, değişim vs. varsa ve ön taraftan kazalı demektir. Satarken de sıkıntı olabilir. Ve şaseler vs. de önemlidir.
Ama tüm hepsi dediği gibi ve önden kaza yok, şaseler sağlam ise tek sıkıntı motor gücü biraz düşük gibi ve pek sağlam bir araç değildir.
Yani, benim bildiğim bu modelllerin düz ve otomatik seçeneklerinde de memnun olduğunu pek görmedim.
Ama elbette ilk aracı olan kişiler övecektir, sevecektir. Ama farklı birçok örnek gördüğüm için şahin marka araca binmeyeceğim gibi, eski model olan bu pejolara da binmem.
Ama bütçede haklısınız, ama derim ki, 2-4 bin arası daha koyup biraz daha sağlam bir model araç almanızdır.
Anladım hocam baya bir aydınlattınız çok teşekkür ederim. Fakat yinede bir görmek lazım görüşmek için aramıştım en azından görmeden birşey çıkmaz illaki zaten birşeyler çıkacağına eminim tüm bunlardan