Automatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aracı expertsize sokacağız. Herşeyi ile anlaşırız dediği gibi sıkıntı yok ise eyvallah daha sonra expertsizde herhangi bir sorun çıkarsa iptal olacağını belirteceğim.

Tabi hocam bende öğrenmek isterim

Bu ilk heves ettiğim araçlardan birisiydi zevk meselesi

Yada bana birisi 18.000 22.000 tl arası şu aracı öneririm şöyle iyi böyle iyi desin bileyim pejo nun üstüne ona göre hareket edeyim abiler kardeşler
Hocam bence önden değişen durumunu ve computest'te sorun çıkarsa yeniden düşüneceğinizi belirtin, o zaman eksileri bir bir listelenir.
Baskı balata devede kulak bile değil. Kazası ve şaselerin durumunu sorun derim, ben araç alacakken neler gördüm kimlerle muhattap oldum ben bilirim.
Aracın boyanması gerekiyor gibi görüpte, adamın arabasına güvenmesine kanıp computeste soktuk, araba komple boyanmış sonra tüm boya atmış, orjinal boyası bile değilmiş. Bunun üzerine ön şaselerde düzeltmeler ve kaynaklı alanlar çıktı, araç ciddi kazalar yapmış. En son 10 bine bırakırım, bende bilmiyordum dedi. Eve bıraksın diye düşüneyim ilk aracım olacak, birkaç kişiye danışıp bilgi vereyim tarzında birşeyler demiştim. Eve bırakırken de, bak teyip getirdim bu da sana hediyem demişti. Sözde computestten notere gidecektik. 4 binlik aksesuarları (ki ses sistemi falanda vardır) söküp almadan süsüyle veriyorsa, kesin birşey vardır. Reno olunca 200 bini bilmiyorum, motorları güçsüz diye biliyorum ama belki bakımdan geçmştir iyidir orası computestin işi, ama Vw ve bmw gibi araçlarda 200 bin vs. önemli değil, yeterki km oynanmış olmasın. Ama computest deyin, ek sıkıntılar çıkacaksa gitmeden çıksın. Hatta şöyle anlaşılır, dedikleriniz harici birşey çıkarsa computesti siz ödersiniz, yoksa ben öderim ordan notere gideriz.