Hocam benim önerim belliydi, bu modele çok soğuk bakıyordum.
Ama araçla ilgili dikkat etmeniz gereken ise, 200 bin km de ki araçta hasar kaydı kasko vs. kaydından dolayı olmayabilir, ama değişenler ve boyalı parçalar hakkında size bilgi verilmesi gerekliydi, ama verilmediğini görüyorum. Computeste sokunca araçta çıkacak sorunları sorun derim, bu model araçta böyle süslü araçta hasar kaydı olmaması önemsiz, neler değişmiş özellikle sorun derim.
+ olarak 4 bin tl lik sistemi vs. kimse vermez, söker. Bu tip araçlarda böyledir, sökmüyorsa sebebini düşünün derim.
Pazarlık ile 20 bin ise, 4 binlik sistemi düş, 16 bine bu aracı size veriyorlar mı sizce?
Computeste sokmadığınızdan eminim, computest için bir tarih isteyin önden, 100-150 tl fazladan verin derim.
Hocam aracı expertsize sokacağız. Herşeyi ile anlaşırız dediği gibi sıkıntı yok ise eyvallah daha sonra expertsizde herhangi bir sorun çıkarsa iptal olacağını belirteceğim.
Selamlar, hocamın izni olursa ben de bir şey sormak isterim. 2002-2006 arası 206 üstü açık modelleri, otomatik vites. Tavsiye eder misiniz? 2-3 sene kullanırım maksimum zaten.
Yorum alabilir miyim siz anlayanlar olarak?
Tabi hocam bende öğrenmek isterim

Bu ilk heves ettiğim araçlardan birisiydi

zevk meselesi

Yada bana birisi 18.000 22.000 tl arası şu aracı öneririm şöyle iyi böyle iyi desin bileyim pejo nun üstüne ona göre hareket edeyim abiler kardeşler